I.v.m. inventarisatie in het logistieke centrum op Goede Vrijdag kunnen wij 19 april geen bestellingen versturen.
Wij zullen bestellingen ontvangen tussen Goede Vrijdag en 2de Paasdag, indien voorradig, dinsdag 23 April versturen.

Bestellen & Levering

Verzendkosten

BINNEN Nederland
De verzendkosten bedragen € 3,45 voor zendingen met een waarde van minder dan € 30 of een aantal van 5 of minder, Boven dit aantal of bedrag zijn de verzendkosten € 7,95.

BUITEN Nederland
De verzendkosten bedragen € 5,45 voor zendingen met een waarde van minder dan € 30 of een aantal van 5 of minder, Boven dit aantal of bedrag zijn de verzendkosten € 12,95.

Bestelling traceren

U kunt uw zending dan via Mijn Account > Mijn Orders op de website volgen. Dit is mogelijk vanaf ongeveer 21:00 uur op de dag van verzending. Het kan zijn dat DPD het Track&Trace nummer 's avonds nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag op onze website via Mijn Account > Mijn Orders opvragen. Wanneer de Track&Trace link drie dagen na verzending nog steeds niet werkt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.