Verzending van uw bestelling
Onze bestellingen worden bezorgd door TNT Post en TNT pakketservice. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw bestelling op werkdagen tussen 17:30 en 18:00 uur in Wageningen af te halen.
Indien u kiest voor verzending via TNT Post bedragen de kosten € 3,50. De verzending geschiedt in dat geval op uw eigen risico.
Indien u kiest voor TNT pakketservice bedragen de kosten € 8,37. De verzending geschiedt dan op risico van Simmcity. Tevens ontvangt u van ons een link waarmee u u op de site van TNT Post www.tracktrace.nl het verzendtraject van uw pakket kunt volgen. Het kan voorkomen dat u, na het klikken op de link, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat TNT Post het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.
Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.
Op een postbusadres levert TNT Post geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.
Indien u kiest voor afhalen in Wageningen krijgt u van ons bericht zodra uw bestelling voor u gereed ligt.

Verzending van uw bestelling

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL en PostNL pakketservice. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden.

Indien u kiest voor verzending via PostNL binnen Nederland bedragen de kosten € 3,95. De verzending geschiedt in dat geval op uw eigen risico.

Indien u kiest voor PostNL pakketservice bedragen de kosten binnen Nederland € 8,95. De kosten voor verzending naar Belgie bedragen € 17,85. De verzending geschiedt dan op risico van Simmcity. U kunt uw zending dan via Mijn Account >> Mijn Orders op de website volgen. Dit is mogelijk vanaf ongeveer 21:00 uur op de dag van verzending. Het kan zijn dat PostNL het Track&Trace nummer 's avonds nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag op onze website via Mijn Account >> Mijn Orders opvragen. Wanneer de Track&Trace link drie dagen na verzending nog steeds niet werkt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.