Wij zijn momenteel telefonisch onbereikbaar vanwege de coronamaatregelen (thuiswerkers) en de hierbij komende drukte.
Indien u contact opneemt via het contactformulier zullen wij dit spoedig tijdens kantooruren beantwoorden.

Transcend TS2GCF133 2GB

TS2GCF133 2GB Volledige grootte weergeven

€ 19,05

Transcend

0760557810315

0

Beperkt leverbaar, Stuur een e-mail voor informatie over de levertijd.

Waarom Simmcity?

  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • 14 dagen bedenktijd

Transcend TS2GCF133 2GB

Moderne foto-en videoapparatuur vraagt om het gebruik van snelle en betrouwbare geheugenkaarten. Transcend levert daarom CompactFlash geheugenkaarten voor fotografen en videofilmers in verschillende snelheden en capaciteiten. Van gewoon heel rap tot fabelachtig snel. En uiteraard zeer stabiel en betrouwbaar. De Transcend 133x standaard CF-kaart is een geheugenkaart met een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit, die ontwikkeld is voor de hobbyfotograaf en de semi-professionele gebruiker van dslr-camera's en videocamera's.

Transcend CF 133X StandardModerne foto-en videoapparatuur vraagt om het gebruik van snelle en betrouwbare geheugenkaarten. Transcend levert daarom CompactFlash geheugenkaarten voor fotografen en videofilmers in verschillende snelheden en capaciteiten. Van gewoon heel rap tot fabelachtig snel. En uiteraard zeer stabiel en betrouwbaar. De Transcend 133x standaard CF-kaart is een geheugenkaart met een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit, die ontwikkeld is voor de hobbyfotograaf en de semi-professionele gebruiker van dslr-camera's en videocamera's.

Compact Flash geheugenkaart volgens Ultra DMA 0-4 standaardDe Transcend 133x CompactFlash geheugenkaarten hebben een hoge lees- en schrijfsnelheid van maximaal 15 tot 40MB per seconde volgens Ultra DMA 0-4 standaard. Gecombineerd met het lage stroomverbruik, maakt die snelheid deze kaarten tot perfecte allrounders voor foto en video. Ze zijn namelijk niet alleen bruikbaar zijn in instap dslr-cameramodellen, maar ook in high-end dslr's en videocamera's.

Betrouwbare CompactFlash geheugenkaartDankzij de ingebouwde ECC technologie om lees-en schrijffouten op te sporen en te corrigeren weet je zeker dat een Transcend 133x standaard Compact Flash geheugenkaart altijd doet waarvoor hij bedoeld is: op een veilige manier data opslaan. je kunt dus vol vertrouwen er op uit om te fotograferen en filmen met een paar van deze CF-kaarten op zak. Wie een betrouwbare CompactFlash geheugenkaart zoekt voor een redelijke prijs, kiest dus voor een Transcend 133x. De 133x geheugenkaarten zijn leverbaar in 4GB, 8GB, 16GB en 32GB.