Transcend TS32GWSDHC10 SDHC 32GB Class 10

TS32GWSDHC10 SDHC 32GB Class 10 Volledige grootte weergeven

€ 55,84

0760557824398

Beschikbaarheid: Beperkt leverbaar, Stuur een e-mail voor informatie over de levertijd.

Transcend TS32GWSDHC10 SDHC 32GB Class 10

Transcend SDHC Wifi CL10 Geheugenkaart
De Transcend SDHC Wifi Class 10 geheugenkaarten voegen draadloze functionaliteit toe aan je digitale camera zodat je foto's en videos gemakkelijk en zonder kabels, kaartlezers of de computer kunt streamen naar draagbare apparaten zoals smartphones of tablets. Profiteer van de hoge resolutie van je digitale camera en de veelzijdigheid van je smartphone of tablet om je vastgelegde beelden direct met de wereld te delen! Ze zijn leverbaar in 8GB, 16GB en 32GB en voldoen aan de Class 10 snelheidsnorm voor SDHC geheugenkaarten.

Gratis Transcend Wifi SD App downloaden
Door de gratis Wifi SD app te downloaden kun je de fotos die je maakt gemakkelijk en snel versturen naar een iOS- of Android-apparaat. De bestanden op de Transcend SDHC Wifi geheugenkaart worden automatisch georganiseerd in een eenvoudig bestandssysteem dat kan worden uitgelezen met de speciale app. Nadat de bestanden op de smartphone of tablet zijn ontvangen, zijn ze eenvoudigweg middels de normale functionaliteit van de smartphone of tablet beschikbaar voor o.a. Facebook, Twitter, Flickr of andere social media. Met de Internet-functie is het ook mogelijk om je beelden direct via een wifi-hotspot op internet te zetten.

Shoot & View met SDHC Wifi Class 10
Met de unieke Shoot & View-functie, kunt u de gemaakte foto's direct bekijken op het grote scherm van uw iOS-of Android-apparaat. Eenmaal gedownload, kunt u vervolgens gebruikmaken van populaire en geavanceerde apps voor fotobewerking om de afbeelding direct te manipuleren voordat het delen met vrienden en familie. De Shoot & View functie komt bijvoorbeeld ook van pas bij fotoshoots in de studio of op locatie om uw model direct het resultaat van de shoot te laten zien. Dankzij de Direct Share-mogelijkheid kun je je beelden naar maar liefst drie apparaten tegelijk doorsturen en direct bekijken.